Redskaber til minilæsser

For at få det bedste ud af din minilæsser, så kræver det rette udstyr. Hos Croni kan vi tilbyde en række forskellige redskaber, som kan monteres på din minilæsser fra Croni.

 

Udstyr til minilæsser fra Croni

For at du kan få det bedste ud af din minilæsser, er det vigtigt at du har de rette udstyr, som du kan benytte dig af til at gøre dit arbejde lettere med en minilæsser fra Croni. Alle redskaber kan derfor let på- og afmonteres på din minilæsser, således dine arbejdsopgaver hurtigere og lettere kan udføres.

Vi kan hos Croni tilbyde flere forskellige typer af redskaber, som passer til arbejdsopgaver indenfor flere forskellige faggrupper. Vores fleksible redskaber til minilæsser vil gøre arbejdsopgaverne mere effektive, så du får mere tid til andre opgaver.

Skovl til minilæsser
Rive til minilæsser

Kontakt os for yderligere information

Hvis du har brug for rådgivning eller yderligere information omkring vores redskaber til minilæsser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved Croni vil vi altid yde rådgivning , hvor vi i samarbejde finder frem til de redskaber til minilæsser du har behov for, til netop dine arbejdsopgaver. Ring eller send en mail for en uforpligtende samtale omkring redskaber til minilæsser.

Overblik over redskaber til minilæsser

Her kan du se et overblik over vores redskaber til minilæsser.

Alle redskaber kan let og enkelt monteres på din minilæsser fra Croni. Redskaberne er designet til at være robuste, og kunne blive brugt under hårde forhold, hvilket gør vores redskaber til minilæsser til en langtidsholdbar løsning.

Rive til minilæsser
Rotorklipper til minilæsser
Overfaldsskovl til minilæsser
Overfaldsgreb til minilæsser
Kost til minilæsser
Kantskære til minilæsser
Skovl til minilæsser
Hækklipper til minilæsser
Løvsuger til Croni minilæsser
Pælebor til minilæsser
Palleløfter til minilæsser

Montering af redskaber på Croni minilæsser

Videoen herunder viser, hvor let det er at skifte redskaber på en minilæsser fra Croni. Det er meget nemt at afmontere dit redskaber, hvorefter det ikke tager lang tid at montere et nyt på, som du får det demonstreret her. Selvom det er let at skifte redskaber på minilæsseren, er redskabet altid stabilt på maskinen og præsterer uden problemer.

Hvis du har spørgsmål til brugen af redskaber til minilæsser, kan du altid kontakte os for yderligere information.

Ekstra udstyr til minilæsser

Du kan få monteret ekstra udstyr på din minilæsser, så den kan tilpasses flere forskellige slags opgaver. For eksempel kan du få ekstra hjul på, så bunden bliver gjort stærkere. Dette gør at din minilæsser kan holde til at løfte tungere ting, hvis du har behov for det. Du kan selv skifte hjul så du kan tage dine tvillingehjul af og på når behovet opstår.

Du kan i videoen herunder se hvor hurtigt og nemt det er at montere tvillingehjul på din minilæsser.

Overvejer du at blive forhandler af redskaber til minilæsser?

Hvis du overvejer at blive forhandler af redskaber til minilæsser, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale. Ved et samarbejde med Croni, kan vi tilbyde rådgivning indenfor brugen af minilæssere. Vi kan tilbyde stor erfaring indenfor området, og sætter pris på et godt samarbejde med vores forhandlere.

Kontakt os

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov