Service af minilæsser fra Croni

Service af minilæsser – Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi dig op!

Service af minilæsser udføres nemt, hurtigt og effektivt ved  Maach Technic i Vodskov.

Service udføres også ved vores lokale forhandlere – find din lokale forhandler her: Din forhandler – Klik her

Ifølge arbejdsmiljølovgivningen, skal minilæsseren, holdes i forsvarlig stand og i overensstemmelse med de gældende regler for konstruktion, udstyr og sikkerhedsanordninger. Du kan her på siden læse mere om de gældende regler for minilæssere.

Hos Croni yder vi service på din minilæsser

Service ved Croni

Vi udfører eftersyn samt service på minilæssere fra Croni, efter gældende regler,så I er sikker på Jeres maskine, lever op til alle lovens forskrifter.

Læs mere her om lovgivning omkring eftersyn og service af minilæsser her.

Maach Technic i Vodskov, er udvikleren af Croni minilæsser , hvor vi har stor erfaring med maskiner og reparation, til at udføre dette lovpligtige serviceeftersyn.

Er du i tvivl om nogle af reglerne, så ring til os eller send en mail, så vejleder vi gerne.

Kost til minilæsser
Minilæsser fra Croni

Hvis du har brug for hjælp..

.. så tag endelig kontakt til os. Vi kan enten rådgive dig til, hvordan du skal bruge minilæsseren bedst muligt, eller yde service på dit produkt. Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du har spørgsmål til regler og lovgivning omkring, hvilke krav minilæsseren skal leve op til.

Er du i tvivl om andre ting, omkring minilæssere eller redskaber der passer til vores minilæsser, så tag endelig kontakt til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov.

Mangler du udstyr?

Vi kan tilbyde flere forskellige redskaber, som du kan benytte på din minilæsser. Vores redskaber er udviklet til at klare de opgaver du skal have løst på din arbejdsdag. Redskaber er lette at skifte i fronten på minilæsseren, således at din arbejdsdag kan foregå let og effektivt. Vi yder ligeledes service på redskaber til vores maskiner fra Croni.

Hækkeklipper monteret på minilæsser

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov