Rotorklipper til minilæsser

En rotorklipper er et redskab, som der kan monteres på en minilæsser, for at hjælpe med at vedligeholde græsarealer, f.eks. græsplaner, marker og golfbaner. En af de vigtigste fordele ved at bruge en minilæsser med en plæneklippertilbehør er maskinens evne til hurtigt og effektivt at klippe græs i en række forskellige omgivelser. Fordi minilæssere er udstyret med et hydraulisk system, der leverer den nødvendige kraft og det nødvendige drejningsmoment, kan de håndtere tunge belastninger og klippe gennem tykt græs med lethed. Dette gør dem ideelle til opgaver som f.eks. græsplæner, marker og golfbaner.

En anden fordel ved at bruge en minilæsser med en rotorklipper er maskinens evne til at få adgang til snævre rum og let manøvrere rundt om forhindringer. Da minilæssere er små og meget manøvredygtige, kan de nemt navigere gennem overfyldte byområder og udenom forhindringer. Det gør dem ideelle til opgaver som f.eks. at slå græs omkring træer, bygninger og andre forhindringer.

Alt i alt er en minilæsser med en rotorklipper et værdifuldt redskab til opgaver som f.eks. vedligeholdelse af græsarealer. Dens evne til hurtigt og effektivt at klippe græs samt dens alsidighed og manøvredygtighed. Det gør redskabet til et værdifuldt redskab for entreprenører og andre fagfolk, der skal kunne håndtere en bred vifte af opgaver på jobbet.

Rotorklipperen kan monteres enten ved front eller bagmontering. Klipperen er en fire hjuls modul, som kan leveres med mekanisk eller hydraulisk drift. Knivene er på klipperen er tre specialknive, men den kan fås med Gatorknive.

Rotorklipperen fra Croni, kræver minimal vedligeholdelse og er let at holde.

Specifikationer for redskabet

  • Model  – 1300 
  • Største bredde – 1360 
  • Største længde – 1155 mm
  • Klippebredde  – 1290 mm
  • Klippehøjde – 20-70 mm 
  • Hjul – 4 stk. 8 x 2,5″ fast gummi 
  • Kraftbehov – 12 kW (16 HK) 
  • Vægt – 140 kg 
Teknisk information

Oplev vores rotorklipper til minilæsser

Hvis du ønsker at høre mere omkring hvilke muligheder, som du kan benytte med redskabet, eller ønsker at høre mere. Så udfyld endelig kontaktformularen forneden.