Redskaber til minilæsser

For at få det bedste ud af din minilæsser, så kræver det rette udstyr. Hos Croni kan vi tilbyde en række forskellige redskaber, som kan monteres på din minilæsser fra Croni.

Overfaldsgreb til minilæsser

Skovl til minilæsser

Pælebor til minilæsser

Kost til minilæsser

Hækkeklipper til minilæsser

Palleløfter til minilæsser

Kantskære til minilæsser

Løvsuger til minilæsser

Sneplov til minilæsser

Redskaber til minilæsser

Et stort udvalg af redskaber til minilæssere er vigtigt, for at kunne udnytte mest potentiale ud af sin minilæsser. Så er det essentielt at man har de korrekte redskaber til maskinen, således at ens daglige arbejdsopgaver kan blive løst, hurtigt og enkelt. Croni har udviklet et bredt udvalg af forskellige redskaber til minilæssere, som let kan på-og afmonteres på minilæsseren. Alle redskaber er produceret i utrolig høj kvalitet, og er udviklet specifikt til at matche den høje kvalitet af minilæssere fra Croni. 

Find det korrekte redskab til minilæsser

Du vil dermed med en af de tre forskellige modeller fra Croni have mulighed for at løse, alle former for daglige arbejdsopgaver. Som skulle opstå uanset hvilken branche, som du arbejder indenfor. Forneden kan du læse mere omkring de forskellige faggrupper indenfor stutterier, landbrug, lager og boligforeninger samt hvilke redskaber, som især bliver brugt indenfor disse specifikke faggrupper. 

Redskaber til faggrupper

Indenfor stutterier er det især overfaldsgreb som skal benyttes til at bære hø, strø og halm ud i de staldene som er et populært redskab. Herudover er en overfaldsskovl et utrolig populært redskab indenfor stutteri, da dette redskab oplagt til at løfte tunge genstande såsom halmballer, jord m.m. 

Indenfor landbrug er det især redskaber såsom en kost, som bliver brugt til at rense stalde. Herudover er en pallegaffel også et redskab, som især bliver brugt indenfor landbrug til at løfte tunge paller, hvor at minilæsseren let kan løfte mange tunge palller. 

Indenfor boligforeninger er det især redskaber som en hækkeklipper som er utrolig populær, da at dette redskab let og hurtigt kan klippe støre arealer af hæk, samt hækkekant. 

Croni minilæsser

En Croni minilæsser er en kraftfuld maskine, som er designet til at udføre alle former for arbejdsopgaver. Hvor at der tidligere var et behov for flere maskiner, er der nu kun behov for en minilæsser fra Croni.

Find det korrekte redskab til minilæsser

Du vil dermed med en minilæsser fra Croni, have mulighed for at løse alle former for arbejdsopgaver som kunne opstå uanset om du er indenfor boligforening, stutteri, landbrug, eller kirkegård.