Redskaber til minilæsser

For at få det bedste ud af din minilæsser, så kræver det rette udstyr. Hos Croni kan vi tilbyde en række forskellige redskaber, som kan monteres på din minilæsser fra Croni.

Balletang

Et passende redskab til landbrug eller stutteri, hvor der er behov for løft af tunge baller af halm.

 

 

 

Hækkeklipper

Hækkeklipperen er bygget til hårdt brug, hvilket gør at den er robust overfor alle typer af hæk.

Kantskære

En kantskærer fra Croni er med til at gøre dine kanter lige og pæne. Redskabet til din minilæsser er let at montere

Kornskovl

En kornskovl til minilæsser passer perfekt til foder, og gør arbejdet hurtigere når du skal flytte store mængder foder.

 

 

 

Kost

Kosten er bygget til at kunne blive brugt i flere miljøer, og er derfor en holdbar løsning til at udføre dit arbejde.

Løvsuger

Løvsuger til minilæsser , er et redskab som gør det let og hurtigt at fjerne løv, og giver altid et flot resultat.

Overfaldsgreb

Overfaldsgrebet til minilæsser er designet til at være robust, og kunne klare opgaver indenfor flere faggrupper.

 

 

 

Overfaldsskovl

En overfaldsskovl til minilæsser gør dit arbejde lettere og hurtigere. Du kan med en overfaldsskovl til minilæsser let løfte tunge genstande.

Pælebor

Pælebor til minilæsser gør det let bore huller, når der for eksempel skal opsættes hegn. Redskabet er  let at montere, og effektivt.

Rive

Rive til minilæsser er det perfekte redskab, til når der skal arbejdes f.eks. kirkegården, gårdspladsen, eller større boligområder-

 

Rotorklipper

Vores rotorklipper til minilæsser fungere perfekt som plæneklipper på store arealer.

Skovl

Skovl til minilæsser – et uundværligt redskab til din minilæsser. Med dette redskab til din minilæsser kan du let løfte tunge genstande, og klare alle opgaver.

Redskaber til minilæsser

Et stort udvalg af redskaber til minilæssere er vigtigt, for at kunne udnytte mest potentiale ud af sin minilæsser. Så er det essentielt at man har de korrekte redskaber til maskinen, således at ens daglige arbejdsopgaver kan blive løst, hurtigt og enkelt. Croni har udviklet et bredt udvalg af forskellige redskaber til minilæssere, som let kan på-og afmonteres på minilæsseren. Alle redskaber er produceret i utrolig høj kvalitet, og er udviklet specifikt til at matche den høje kvalitet af minilæssere fra Croni. 

 

Find det korrekte redskab til minilæsser

Du vil dermed med en af de tre forskellige modeller fra Croni have mulighed for at løse, alle former for daglige arbejdsopgaver. Som skulle opstå uanset hvilken branche, som du arbejder indenfor. Forneden kan du læse mere omkring de forskellige faggrupper indenfor stutterier, landbrug, lager og boligforeninger samt hvilke redskaber, som især bliver brugt indenfor disse specifikke faggrupper. 

 

Redskaber til faggrupper

Indenfor stutterier er det især overfaldsgreb som skal benyttes til at bære hø, strø og halm ud i de staldene som er et populært redskab. Herudover er en overfaldsskovl et utrolig populært redskab indenfor stutteri, da dette redskab oplagt til at løfte tunge genstande såsom halmballer, jord m.m. 

Indenfor landbrug er det især redskaber såsom en kost, som bliver brugt til at rense stalde. Herudover er en pallegaffel også et redskab, som især bliver brugt indenfor landbrug til at løfte tunge paller, hvor at minilæsseren let kan løfte mange tunge palller. 

Indenfor boligforeninger er det især redskaber som en hækkeklipper som er utrolig populær, da at dette redskab let og hurtigt kan klippe støre arealer af hæk, samt hækkekant.