Overfaldsskovl til minilæsser

Overfaldsskovl til minilæsser – Med en overfaldsskovl til minilæsser fra Croni, bliver arbejdet effektiviseret, og i får mere ud af jeres tid.

Overfaldsskovl til minilæsser

Overfaldsskovl til minilæsser

  • Let montering i front
  • Robust bygget
  • Langtidsholdbar løsning
  • Klarer tunge løft

Informationer omkring redskabet

En overfaldsskovl til minilæsser gør dit arbejde lettere og hurtigere. Du kan med en overfaldsskovl til minilæsser let løfte tunge genstande, som for eksempel halmballer, jord, træ m.m. En overfaldsskovl til din minilæsser passer til flere forskellige arbejdsopgaver, hvorfor den kan benyttes flere faggrupper.

Redskabet er let at montere på din minilæsser, kræver minimal vedligeholdelse, og er derfor en langtidsholdbar løsning til dine arbejdsopgaver.

Vil du høre mere om redskabet?

Vi sidder hos Croni klar til at vejlede dig omkring hvilke redskaber der passer til netop dit behov.

Vi har stor erfaring indenfor brugen af minilæssere, og kan derfor rådgive dig på bedste vis. Hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i produkter, kan du kontakte os så vi kan få en uforpligtende samtale om dine behov.

Kontakt os her for yderligere information angående overfaldsskovl til minilæsser.

Fordelene

  • Let at styre
  • Kan bruges til mange opgaver
  • Robust design
  • Minimal vedligehold
  • Gør arbejdet mere effektivt
Overfaldsskovl monteret på minilæsser
Frontmontering
Bygget til hårdt brug
Hurtig af- og påmontering

Se redskabet til Croni minilæsser i brug:

På videoen ses det, hvordan redskabet til minilæsser kan benyttes til at løfte halm. Som det ses i videoen, er vores redskab til minilæsser let at benytte, og kan løfte halmballer let og elegant. Med dette redsksb til din minilæsser bliver arbejdet med tunge løfte let udførlig. Redskabet til minilæsser passer til flere typer af opgaver, hvilket gør den til et fleksibel redskab på alle arbejdspladser.

Har du brug for en anden skovl?

Skovl til minilæsser

Hvis du har brug for en skovl til tungere gods kan du læse mere om vores skovl til minilæsser her.

Kornskovl til minilæsser

Hvis du har behov for en større skovl, der er bygge til at løfte let gods, kan du læse mere om vores kornskovl til minilæsser her.

Vil du vide mere?

Lyst til at høre mere om redskabet,  eller andre redskaber der passer til dit behov? Hos Croni sidder vi altid klar til at give dig den bedste vejledning, så du får de redskaber der passer til netop dit behov. Kontakt os for yderligere information.