Overfaldsgreb

Overfaldsgreb til minilæsser – Med overfaldsgreb til minilæsser fra Croni, er det ingen sag at bære hø, strø halm, muge ud og meget mere. Arbejdet i stalden bliver effektiviseret, og i får mest mulig ud af jeres tid.

Overfaldsgreb

Et overfaldsgreb til minilæsser, er et utrolig vigtigt redskab til minilæsser. Redskabet gør de daglige opgaver i stalden lettere, og mere effektivt. Der vil være mere tid til at passe, dyr og håndtere andre opgaver med en minilæsser, til at udføre de tunge opgaver.

Overfaldsgrebet til minilæsser er designet til at være robust, og kunne klare opgaver indenfor flere faggrupper.

Redskabet er specifikt lavet til dig, som skal klare mange opgaver, der indebære tunge løft i løbet af arbejdsdagen. Derudover passer redskabet til minilæsser på smalle områder, den er derfor let at manøvre med på flere områder.

Ønsker du at høre mere?

Hos Croni sidder vi klar til at yde rådgivning til dig angående brug af minilæsser, samt redskaber der passer til netop dit behov.

Redskabet er utroligt brugervenligt, og kan håndtere arbejdsopgaver indenfor flere faggrupper.

For yderligere information – Kontakt os omkring overfaldsgreb til minilæsser.

Se en video af redskabet i brug

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for rådgivning omkring redskabet, eller andre produkter fra Croni, står vi altid klar til at rådgive dig. Du kan kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi i samarbejde vil finde den bedste løsning til dig.

Kontakt os