Overfaldsgreb til minilæsser

Overfaldsgreb til minilæsser – Med overfaldsgreb til minilæsser fra Croni, er det ingen sag at bære hø, strø halm, muge ud og meget mere. Arbejdet i stalden bliver effektiviseret, og i får mest mulig ud af jeres tid.

Overfaldsgreb til minilæsser

Overfaldsgreb til minilæsser

  • Monteres i front
  • Robust design
  • Minimal vedligeholdelse
  • Let montering

Om vores overfaldsgreb til minilæsser

Med overfaldsgreb til minilæsser bliver dit arbejde i stalden lettere og mere effektivt. Du vil derfor kunne få mere tid til at passe dine dyr, og udføre andre opgaver. Overfaldsgrebet til minilæsser er designet til at være robust, og kunne klare opgaver indenfor flere faggrupper.

Redskabet er specifikt lavet til dig, som skal klare mange opgaver, der indebære tunge løft i løbet af arbejdsdagen. Derudover passer redskabet til minilæsser på smalle områder, den er derfor let at manøvre med på flere områder.

Vil du høre mere om redskabet?

Hos Croni sidder vi klar til at yde rådgivning til dig angående brug af minilæsser, samt redskaber der passer til netop dit behov.

Redskabet er utroligt brugervenligt, og kan håndtere arbejdsopgaver indenfor flere faggrupper.

For yderligere information – Kontakt os omkring overfaldsgreb til minilæsser.

Fordelene

  • Effektivt arbejde i stalden
  • Nemt at arbejde med
  • Kan bruges på smalle områder
  • Du får mere tid til at passe dine dyr
Overfaldsgreb til minilæsser
Frontmontering
Bygget til hårdt brug
Hurtig af- og påmontering

Se vores redskabet til minilæsser i brug:

På videoen kan du set en redskabet i brug på meget smal plads. Redskabet passer perfekt på mindre plads, og er let anvendeligt til bære hø og halm. Arbejdet i stalden bliver på den måde mere effektivt, og du vil derfor kunne bruge mere tid på andre opgaver, eller sammen med dine dyr.

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for rådgivning omkring redskabet, eller andre produkter fra Croni, står vi altid klar til at rådgive dig. Du kan kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi i samarbejde vil finde den bedste løsning til dig.

Kontakt os