Hvad er Croni?

Dansk udviklet

Croni er en produktkategori hos Maach Technic, som fokuserer på at lave den bedste minilæsser. Croni startede da vi kunne se et behov for en minilæsser, som skulle være mere kompakt, uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet.

Croni tilbyder tre forskellige minilæssere L-80, LH-80, LH-110 som er designet og udviklet af Maach Technic, hvor vi gennem feedback fra vores kunder har udarbejdet en knækstyret minilæsser der passer til alle behov der kan mødes. Dertil har vi tilpasset redskaber, så din minilæsser let og hurtigt kan skifte funktionalitet, så den passer til de arbejdsopgaver der skal løses.

Maach Technic A/S er en familieejet virksomhed, som befinder sig i Vodskov. Maach Technic er en produktionsvirksomhed, med fokus på landbrugsmaskiner. Virksomheden er ejet af familien Rosbak, som står for den daglige drift og kontakt med kunder. Maach Technic har tidligere fokuseret på minkbranchen, men er gået over til at fokusere på minilæssere. Vi har set et behov for at udvikle nye maskiner, hvorfor vi hos Maach Technic har valgt at fokusere på minilæssere. Vores minilæsser skal være en holdbar løsning, hvorfor maskinen er produceret i 100% stål.

Besøg deres hjemmeside
Tankerne bag Croni

Produktion & Vision

Vi har hos Croni et stort fokus på at vores minilæssere og redskaber bliver produceret i den højeste kvalitet. For at sørge for kvaliteten altid er i top, indsamler vi komponenter hos vores kompetente samarbejdspartnere, hvor kvaliteten er i fokus.

Det er netop dette som gør at Croni minilæssere har en lang holdbarhed, og kræver minimal vedligeholdelse. Dertil betyder det at maskinen vil kunne præstere det maksimale når du arbejder med den.

Vores mission med Croni er at producere den bedste minilæsser på markedet, som er funktionel til alle slags arbejdsopgaver og til alle faggrupper. Vi stræber efter at vores kunder får det bedste resultat med deres opgaver ved brugen af Croni minilæssere. Vi har udviklet redskaber til vores stærke minilæsser, som gør at maskinen kan udføre endnu flere opgaver.

Fordi at minilæsseren er produceret i 100% stål, kræver maskinen minimal vedligeholdelse. Dette gør også at maskinen kan bruges i miljøer, hvor den bliver udsat for hårdt slid.

Kontakt os for yderligere information om minilæssere

Hvis du har behov for yderligere information omkring Croni, minilæssere eller tilhørende redskaber, sidder vi altid klar til tage en uforpligtende samtale med dig. Vi sætter pris på et samarbejde, hvor vi finder den bedste løsning der passer til dine behov.

Vi vil altid give dig den bedste rådgivning indenfor brugen af minilæssere, samt hvilke redskaber du har behov for. Vi har stor erfaring indenfor flere faggruper, med gode resultater i forhold til brugen af vores maskiner og redskaber.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontak os
Minilæsser produktion