Om Croni

Hvad er Croni?

Croni er en produktkategori hos Maach Technic, som fokuserer på at lave den bedste minilæsser. Croni startede da vi kunne se et behov for en minilæsser, som skulle være mere kompakt, uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet.

Minilæsseren er desginet og udviklet af Maach Technic, hvor vi gennem feedback fra vores kunder har udarbejdet en minilæsser der passer til alle behov der kan mødes.

Dertil har vi tilpasset redskaber, så din minilæsser let og hurtigt kan skifte funktionalitet, så den passer til de arbejdsopgaver der skal løses.

Minilæsser
Croni minilæssere med redskaber

Hvem er Maach Technic?

Maach Technic A/S er en familiejet virksomhed, som befinder sig i Vodskov. Maach Technic er en produktionsvirksomhed, med fokus på landbrugsmaskiner. Virksomheden er ejet af familien Rosbak, som står for den daglige drift og kontakt med kunder.

Maach Technic har tidligere fokuseret på minkbranchen, men er gået over til at fokusere på minilæssere. Vi har set et behov for at udvikle nye maskiner, hvorfor vi hos Maach Technic har valgt at fokusere på minilæsser. Vores minilæsser skal være en holdbar løsning, hvorfor maskinen er produceret i 100% stål.

Vores mission..

.. er at bringe den bedste minilæsser på markedet, som passer til flere faggrupper. Vi stræber efter at vores kunder får det bedste resultat ved brugen af Croni minilæsseren. Med redskaber tilpasset til minilæsseren, vil maskinen kunne løse de opgaver den bliver stillet overfor.

Fordi at minilæsseren er produceret i 100% stål, kræver maskinen minimal vedligeholdelse. Dette gør også at maskinen kan bruges i miljøer, hvor den bliver udsat for hårdt slid.

Minilæssere fra Croni
Croni minilæsser transport

Produktion hos Croni

Vi har hos Croni stort fokus på at vores produkter bliver produceret i den bedst mulige kvalitet. Dette gør vi ved at indsamle vores komponenter hos kompetente samarbejdspartner, hvor kvaliteten også er i fokus. Minilæsserens kvalitet gør at maskinen har lang holdbarhed, og kræver minimal vedligehold. Dertil betyder det at maskinen vil kunne præstere det maksimale når du arbejder med den.

Kontakt os for yderligere information om minilæssere

Hvis du har behov for yderligere information omkring Croni, minilæssere eller tilhørende redskaber, sidder vi altid klar til tage en uforpligtende samtale med dig. Vi sætter pris på et samarbejde, hvor vi finder den bedste løsning der passer til dine behov.

Vi vil altid give dig den bedste rådgivning indenfor brugen af minilæssere, samt hvilke redskaber du har behov for. Vi har stor erfaring indenfor flere faggruper, med gode resultater i forhold til brugen af vores maskiner og redskaber.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontak os
Minilæsser produktion