Nyheder og Events

Her kan du læse om nyheder hos Croni. Vi holder dig opdateret om nødvendige nyheder som kan være relevant for dig som forbruger eller forhandler.

Derudover kan du læse om vores deltagelse i forskellige events eller messer, hvor du kan komme i kontakt med os og se vores produkter.

Nyheder fra Croni:

Ny international forhandler af Croni

Vi kan glædeligt byde velkommen til vores nye forhandler i Slovakiet – OKSK. Forhandleren kommer til at sælge minilæssere og tilhørende redskaber i deres maskinhandel i Slovakiet. Derudover vil han kunne lave service på Croni minilæssere i Slovakiet, så de kan være med til at sørge for at alle Croni minilæssere altid kører stabilt. OKSK er en maskinforhandler med fokus på landbrug. Vi ser frem til et godt samarbejde og et spændende nyt marked i Slovakiet.

Du kan se mere til vores forhandler på deres slovakiske hjemmeside: https://www.oksk.sk/

Minilæsser i Slovakiet
Minilæsser til tømrer

Ny kunde af Croni minilæsser

Der er nu kommet endnu en glad kunde, som er blevet ejer af vores minilæsser. I denne omgang er det en tømrer på Fyn, der har købt vores minilæsser gennem en forhandler.

Dette er et tegn på at minilæsseren kan bruges til flere forskellige faggrupper. Minilæsseren bliver udstyret med forskellige redskaber, som passer til det kunden har behov for.

Vi er glad og stolte hver gang vi får en ny kunde, og det gør det altid ekstra spændende når vi ser, hvor mange steder minilæsseren kan bruges.

Produktion under corona situationen

På trods af situationen i forhold til Covid-19, har det hos Croni stadig været muligt at opretholde vores produktion af minilæssere. Vi har fået flere ordre både nationalt og internationalt, hvor det har været muligt for os at producere de ordre der er blevet bestilt. Alle modeller og redskaber bliver leveret til vores kunder, med meget få forsinkelser på leveringen.

Vi har hos Croni taget de nødvendige forhold myndighederne har anbefalet. Det betyder at kontakt med kunder, levering og fremskaffelse af komponenter er blevet håndteret under de anbefalinger der har været nødvendige.

Minilæsserne bliver produceret og kører lige så optimalt som de plejer. Vi tager derfor stadig imod alle ordre som vi ville have gjort under normale omstændigheder. Det betyder at har du brug for en minilæsser eller en fremvisning af produktet, vil vi under corona venlige forhold, fremvise produktet og producere minilæsseren til dig.

Kontakt os
Minilæssere i produktion