Nyheder og Events

Her kan du læse om nyheder hos Croni. Vi holder dig opdateret om nødvendige nyheder som kan være relevant for dig som forbruger eller forhandler.

Derudover kan du læse om vores deltagelse i forskellige events eller messer, hvor du kan komme i kontakt med os og se vores produkter.

Nyheder fra Croni:

Produktion under corona situationen

På trods af situationen i forhold til Covid-19, har det hos Croni stadig været muligt at opretholde vores produktion af minilæssere. Vi har fået flere ordre både nationalt og internationalt, hvor det har været muligt for os at producere de ordre der er blevet bestilt. Alle modeller og redskaber bliver leveret til vores kunder, med meget få forsinkelser på leveringen.

Vi har hos Croni taget de nødvendige forhold myndighederne har anbefalet. Det betyder at kontakt med kunder, levering og fremskaffelse af komponenter er blevet håndteret under de anbefalinger der har været nødvendige.

Minilæsserne bliver produceret og kører lige så optimalt som de plejer. Vi tager derfor stadig imod alle ordre som vi ville have gjort under normale omstændigheder. Det betyder at har du brug for en minilæsser eller en fremvisning af produktet, vil vi under corona venlige forhold, fremvise produktet og producere minilæsseren til dig.

Kontakt os
Minilæssere i produktion