[/vc_row_inner]

Croni

Perfekt til tunge opgaver, kompakt, stærk og manøvredygtig!

Læs mere om alle vores modeller af stærke minilæssere, samt hvilke redskaber vi kan tilbyde til alle Croni minilæsser modellerne.

Minilæsser fra Croni

Hos Croni har vi designet en minilæsser der skal kunne komme omkring små arealer, uden at gå på kompromis med præstationen. Vi har derfor udviklet Croni minilæsseren, der med sin kompakte størrelse kan klare opgaver, som en større maskine kan.

Minilæsseren er brugervenlig og let at betjene for dig, der skal bruge den. Minilæsseren kan tilpasses med redskaber, som let kan af- og påmonteres i fronten på maskinen. Du kan på den måde let tilpasse dine arbejdsopgaver i løbet af dagen.

Find din minilæsser
Kompakt

Minilæsseren er designet til at være kompakt, så den kan komme omkring på smalle arealer.

Brugervenlig

Minilæsseren er designet til at kunne benyttes af enhver, og er derfor let at betjene.

Stærk

Minilæsseren indeholder en stærk motor, hvilket gør at den på trods af sin størrelse kan præstere ved tunge opgaver.

Tilpasses efter behov

Minilæsseren tilpasses med redskaber så den kan klare de opgaver, som du har behov for.

Croni minilæsser

Vi kan hos Croni tilbyde flere modeller af vores minilæsser. Det er vigtigt at du får den rigtige maskine, så den passer til de opgaver du skal løse. Vi kan derfor tilbyde at tilpasse din minilæsser, så kabinen er tilpasset dit behov og kan løfte det du har behov for.

Derudover tilbyder vi service på alle maskiner fra Croni på vores værksted hos Maach Technic i Vodskov. Du kan på den måde altid have en maskine, der kan yde sit maksimale.

Minilæsser
Hækkeklipper til minilæsser

Redskaber

Når du køber en minilæsser hos Croni, tilbyder til dertilhørende redskaber. Dette gør at din minilæsser vil kunne tilpasses til de opgaver du skal bruge den til. Redskaberne passer til flere forskellige opgaver, blandt andet indenfor tunge løft, klipning af hæk, løft af paller og meget mere.

Læs mere om vores redskaber ved at trykke på knappen.

Redskaber fra Croni

Minilæsser til faggrupper

Vi har god erfaring med at minilæsseren kan benyttes indenfor flere faggrupper. Vi oplever at vores kunder får et bedre resultat af deres arbejde når de bruger vores minilæsser, samtidig med at det bliver lettere og hurtigere at udføre.

Du kan læse mere om vores erfaring indenfor forskellige faggrupper ved at trykke på knappen.

Minilæsser til faggrupper
Minilæsser med monteret overfaldsskovl

Det siger vores kunder

Vi har ret smalle stier her på vores kirkegård, hvilket fordre en smal maskine. Desuden er der et bredt, og efter vores behov dækkende redskabsprogram. Vi har p.t. en Croni L07, sneskovl, frontskovl, pallegafler og overvejer at få sat anhængertræk på ved næste service - Vedr. prisen på maskinen, synes jeg den er fair for en dansk maskine, i den kvalitet den bliver leveret i. Den service der er fulgt med, lever op til mine forventninger.

Karsten MønstedGraver ved Sjørslev Kirke

Vi ønskede en maskine, som var smallere end de maskiner vi havde tidligere, og fandt det ved Cronien, som er lille og brølstærk, og vi fik ekstra løftehøjde og kunne nu løfte over 1 ton, vi har p.t. Croni L07 High Lift, palelgafler, skovl, kost, og er egentligt godt tilfreds med redskabsprogramemt, hvis der er brug for service, står service manden fra Maach Technic der dagen efter, og det kan jeg godt lide - jeg vil til enhver tid og til enhver person, anbefalden den danske minilæsser Croni, med en skriftlig reference.

Christian ChristensenKirkegårdsleder

Her kommer en ny glad kundes kommentar til Croni minilæsser samt redskabsprogram.

En ny glad kundeKirkegård, Landbrug, Lager, Stutteri eller hvad fantasien sætter grænser for

Croni minilæsser

Minilæsser fra Croni – bygget til hårdt brug

Minilæsser fra Croni – for dig der ikke går på kompromis med hverken kvalitet, pris eller effektivitet.

Med en Croni minilæsser er du altid sikker på en maskine der køre når du skal bruge den. Maskinen er kompakt, manøvredygtig og let at betjene.

Ønsker du et tilbud på en Croni minilæsser, er du velkommen til at kontakte os. 

Vi hjælper desuden med at sammensætte et perfekt redskabsprogram til netop jeres behov.

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov