Minilæsser

Croni Minilæsser

Croni minilæsseren er en lille, ergonomisk læssemaskine med godt udsyn fra førerhuset. Det er en er meget fleksibel maskine, som kan bruges i mange forskellige miljøer, så selvom du forandrer systemet i stalden eller hele produktionen, vil der altid være arbejde til en Croni minilæsser.

Lille minilæsser - stor fleksibilitet

En stor fordel ved Croni minilæssere er, de er dimensioneret til at kunne køre gennem en almindelig fyldningsdør. Med 78 cm. i bredden og 197 cm. i højden, kan en Croni minilæsser praktisk tal komme ind alle steder.

Den store fleksibilitet betyder, Croni minilæsser er utrolig populær i mindre landbrug, blandt hesteejere og sågar på kirkegårde, hvor der ikke altid er meget plads på stierne.

Croni minilæsser konstruktion

Minilæsserens lave undervogn og kompakte løftebom, garanterer et godt udsyn fremad. Føreren har altid et godt overblik over redskaber og hjulenes stilling. Dette giver en afslappende kørsel, og arbejdet kan udføres med meget høj præcision.

Minilæsseren er fremstillet i højkvalitetsstål, og dele, som er udsat for stød eller slitage, er fremstillet af stålplader. Læsserne tåler hårdt slid og hård anvendelse, uden at maskinen tager skade.

Se Croni Minilæsser udstillet på messe

Produktegenskaber

Croni-læssere er små og kompakte med et så lavt tyngdepunkt som muligt, hvilket reducerer risikoen for at vælte, selv i vanskeligt terræn. Med kompakt og kraftig løftebom og forramme bliver minilæsseren stærk og velafbalanceret. En centreret løftebom giver gode forudsætninger for en lang levetid og et fremragende udsyn.

Parallelføring gør maskinen sikker og effektiv ved anvendelse af pallegaffel, idet redskabet altid holdes i indstillet vinkel, uanset løftebommens højde. Parallelføringen giver desuden mere løftekraft.

Alle minilæssere har fod- og håndgas, så du manuelt kan styre gassen til redskaber. Det er praktisk, når du arbejder med redskaber, der kræver et højt omdrejningspunkt.

Redskaber

Croni har et bredt redskabssortiment med 12 forskellige redskaber, du kan koble direkte på din minilæsser.  Minlæsserne leveres desuden med en redskabsplade, som letter monteringen af redskaber på maskinen. Det betyder, redskaber kan monteres ved en enkelt sænke-løfte bevægelse.

Hvis du har redskaber fra en gammel minilæsser, kan du også bruge dem til Croni. Det kræver blot, du monterer redskabspladen på dine gamle redskaber - så er du klar til at bruge dem igen.

Redskabspladen kan desuden påmonteres andre redskaber - blot det kan svejses. Det betyder, dine anvendelsesmuligheder praktisk talt er uendelige.

Tre minilæssere - alt efter behov

Croni leveres i tre varianter.

  • L-80 Fleksibel og agil minilæsser som er "bedst neden ved jorden". Den anvendes steder, hvor løftebehovet ikke overstiger 230 cm.
  • LH-80 LH står for "Lift High". Konstruktionen er den samme som på L-80, men LH-80 har en løftehøjde på hele 275 cm. Nok til at dække de fleste behov.
  • LH-110 Den største minilæsser i Croni serien er LH-110. Den har en løftekapacitet på hele 1.100 kg. og er perfekt til de mere krævende opgaver.

Vedligehold af Croni Minilæsser

Vedligeholdelse og kontrol af motoren er nem og praktisk på Croni minilæssere. Ved at slå motorhjelmen bagud er der adgang til alle servicesteder for daglig kontrol og rengøring.

Koncept

Hos Croni har vi altid haft høje standarder når det kommer til minilæssere. Vi udvælger alle vores komponenter efter kompromisløse krav om kvalitet, brugervenlighed, driftsikkerhed og prisvenlighed. På den måde kan vi sikre vores kunder i hele Verden, at deres minilæsser er i højeste kvalitet og til den laveste pris.