Minilæsser til Stutteri

Minilæsseren, som letter de tunge arbejdsopgaver.

Minilæsser til stutteri – En manøvredygtig, kompakt og stærk minilæsser, med et bredt redskabs program.

Croni minilæsser – Perfekt designet til arbejde i stutteri

Om minilæsser til stutteri

Hvis du arbejder på stutteri, eller skal udføre opgaver omkring et stutteri, er vores minilæsser det perfekte redskab til dig. Vores minilæsser er designet så den passer perfekt til de opgaver du kan støde på i stutteriet.

Med vores store udvalg af redskaber, kan vi tilpasse en minilæsser så den passer til præcis dit behov. Vi vil i samarbejde finde frem til de opgaver du skal have løst, og sørge for at du har redskaber til at kunne klare dem.

Har du spørgsmål?

Hos Croni sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, samt give vejledning så du kan få det maksimale ud af din minilæsser. Gennem vores store erfaring indenfor området, vil vi i samarbejde kunne rådgive dig til hvordan du bedst muligt kan benytte minilæsseren til netop dine arbejdsopgaver.

Kontakt os for yderligere vejledning, eller uforpligtende samtale om vores minilæsser eller tilhørende redskaber.

Se hvordan minilæsser fra Croni kan lette arbejdet på et stutteri, så der er mere tid til arbejde med hestene.

Overfaldsgreb

Overfaldsgreb til minilæsser, et uundværligt redskab på stutteri.

Kost til minilæsser

Med en kost til din minilæsser kan du hurtigt få fejet større arealer.

Minilæsseren er robust bygget til de daglige opgaver

Hvorfor Croni?

Hos Croni, har vi flere års erfaring i maskiner til brug ved Stutteri. Vi ved at det er vigtigt at maskine kan løfte tungt, men samtidig let kan komme rundt i de smalle gange.

Derfor har vi udviklet en minilæsser, som med sine kun 78 cm bredde, let kan manøvre sig rundt i de smalle gange. Vores minilæsser gør det langt nemmere og hurtigere at muge ud, fodre, vande – så din tid istedet kan bruges på hestene.

Minilæsseren er udstyrret med en stærk motor fra Kubota, hvilken gør maskinen at maskinen er stærk, og kan løfte tungt. Vi er konkurrence dygtige på prisen, og tilbyder samtidig et bredt udvalg af redskaber, som vi i samarbejde med dig, sammensætter, så din arbejdsgang i stalden, vil være så effekttiv som muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Redskaber til Croni minilæsser

For at få det maximale ud af jeres Croni minilæsser, er det vigtigt at have de rette redskaber, som kan lette jeres job. Vi har derfor designet et bredt udvalg af redskaber, som vil være med til at gøre jeres arbejde i stutteriet lettere. Du kan her se nogle af de redskaber, som passer bedst til opgaverne der skal løses i stutteriet.
Pallegaffel
Overfaldsgreb
Overfalds skovl
Kost

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov