Minilæsser til Landbrug

Croni Minilæsser til landbrug – din ekstra hånd, til de tunge opgaver.

Minilæsser til Landbrug – Croni – En manøvredygtig, kompakt og stærk minilæsser, med et bredt redskabsprogram.

Med en minilæsser fra Croni, får i hurtigt muget ud, sat hegn, revet gårdsplads, ja kun fantasien sætter grænsen.

Om minilæsser til landbrug

Vores minilæsser er udviklet til at kunne klare de mange opgaver, som du støder på i arbejdet ved et landbrug. Med tilhørende redskaber bliver dit arbejdet på landbruget lettere og mere effektivt, hvilket vil give dig tid til andre opgaver.

Med vores redskabudvalg til minilæsser kan du tilføje redskaber fra Croni, som passer til netop dine behov. Minilæsseren tilpasses til netop dit behov, hvor vi i samarbejde finder de redskaber du har brug for til at klare dine opgaver.

Brug for vejledning?

Med vores store erfaring med minilæsser vil vi kunne guide dig til brugen af minilæsser indenfor flere faggrupper. Hvis du har brug for vejledning eller råd til brugen af en minilæsser til landbrug, så kontakt os. Vi sidder altid klar til at give vejledning, samt råd til hvordan du får mest muligt ud af din minilæsser til landbrug.

Kontakt os til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan løse dit behov for minilæsser til dit landbrug.

Se her hvordan en minilæsser fra Croni, kan lette jeres arbejde ved landbruget.

Overfaldsgreb

Overfaldsgreb til minilæsser, et uundværligt redskab på stutteri.

Hækkeklipper

Hækkeklipper til minilæsser

Minilæsseren gør tunge opgaver i et landbrug lettere.

Hvorfor Croni?

Hos Croni ved vi, præcis hvad en minilæsser skal kunne for at opfylde behovet ved landbruget.

Minilæsseren skal være bygget, så den kan klare hårdt brug i mange år. Derfor har vi designet vores minilæsser så den er både slidstærk og brugervenlig. En god minilæsser, skal både kunne løfte tungt, samt være kompakt og kunne komme rundt i smalle passager. Den skal være alsidig, hvilket vi løser ved at have et bredt udvalg af redskaber, som kan monteres i fronten på minilæsseren.

Redskaberne til minilæsseren har taget udgangspunkt i de opgaver der hyppigst skal klares på et landbrug. Der er derfor mulighed for let og hurtigt at tilpasse minilæsseren til netop den arbejdsopgave du har behov for. Minilæsseren kan blandt andet klare opgaver når der skal fejes, løftes tunge genstande, klippes hæk, slås græs og meget mere.

Vi er konkurrencedygtige på prisen, og hjælper med at sammensætte det helt perfekte redskabsprogram til jeres behov.

Minilæsseren kan produceres fra kun 78 cm i bredden og er udstyrret med en stærk motor fra Kubota, og kan dermed også løfte tungt.

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Redskaber til minilæsser

Med en minilæsser fra Croni er det vigtigt at have de rigtige redskaber, så den er tilpasset til de opgaver den skal løse. Vi har derfor udviklet et udvalg af redskaber, som er med til at gøre minilæsseren mere effektivt. Redskaber af- og påmonteres på maskinens front, og er lette at skifte. Dette gør at du hurtigt kan ændre maskinen, så du spare tid på dine opgaver.
Pallegaffel
Overfaldsgreb
Rive
Kost

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov