Minilæsser til landbrug

Croni minilæsser er perfekt til landbrug, maskinen er manøvredygtig, kompakt og stærkt med et bredt udvalg af redskaber. Arbejdsopgaver som at få muget ud, sat hegn bliver gjort hurtigt og effektivt med minilæsseren.

Hvorfor Croni?

Hos Croni ved vi, præcis hvad en minilæsser skal kunne for at opfylde behovet ved landbruget. Minilæsseren skal være bygget, så den kan klare hårdt brug i mange år. Derfor har vi designet vores minilæsser så den er både slidstærk og brugervenlig. En god minilæsser, skal både kunne løfte tungt, samt være kompakt og kunne komme rundt i smalle passager. Den skal være alsidig, hvilket vi løser ved at have et bredt udvalg af redskaber, som kan monteres i fronten på minilæsseren.

Redskaberne til minilæsseren har taget udgangspunkt i de opgaver der hyppigst skal klares på et landbrug. Der er derfor mulighed for let og hurtigt at tilpasse minilæsseren til netop den arbejdsopgave du har behov for. Minilæsseren kan blandt andet klare opgaver når der skal fejes, løftes tunge genstande, klippes hæk, slås græs og meget mere.

Perfekt til landbrug!

Vores minilæsser er udviklet til at kunne klare de mange opgaver, som du støder på i arbejdet ved et landbrug. Med tilhørende redskaber bliver dit arbejdet på landbruget lettere og mere effektivt, hvilket vil give dig tid til andre opgaver.

Med vores redskab udvalg til minilæsser kan du tilføje redskaber fra Croni, som passer til netop dine behov. Minilæsseren tilpasses til netop dit behov, hvor vi i samarbejde finder de redskaber du har brug for til at klare dine opgaver.

Croni L-80

Læs mere

Croni LH-80

Læs mere

Croni LH-110

Læs mere

Pallegaffel til minilæsser

Perfekt redskab til landbrug!

Overfaldsgreb til minilæsser

Perfekt redskab til landbrug!

Kost til minilæsser

Perfekt redskab til landbrug!