Minilæsser til faggrupper

Minilæsser til faggrupper, kompakt, let at betjene, effektiv og fleksibel.

Croni minilæsser – Gør arbejdet sjovt, effektivt og tager de tunge løft.

Minilæsseren der letter dit arbejde

Om minilæsseren

Croni minilæsser, er en stærk kompakt maskine, som kan lette dit arbejde, spare din tid og gøre jobbet lidt sjovere.

Croni minilæsser, er manøvredygtig. Maskinen er ikke bredere end 78 cm, og kan dermed køre igennem en helt almindelig dør. Samtidig har den en stærk kubota motor på 26 HK. Motoren gør det muligt at løfte 800-1100 kg.

Minilæsser til mange faggrupper
Kubota motor

26 HK

Løftekapacitet

800-1100 kg

Bredde

78 cm

Højde

197 cm

Løfte højde

235-275 cm

Minilæsser til faggrupper

Om minilæsser til faggruper

Croni minilæsser, er en stor hjælp i det daglige arbejde. Maskinen letter det hårde arbejde, og får jobbet gjort hurtigt. Med minilæsseren er det vigtigt at tilpasse den med redskaber, så maskinen passer til de arbejdsopgaver du har behov for at løse. Vi har stort erfaring indenfor flere faggrupper, og kan derfor vejlede så du får den bedste løsning til de opgaver du skal have klaret.

Minilæsseren kan grundet monteringen i front let skifte redskaber i løbet af arbejdsdagen. Det er derfor nemt at klare flere opgaver i løbet af dagen med vores minilæsser.

Minilæsseren er et brugervenligt redskab til dig der skal klare opgaver med tunge løft, pasning af større udendørs arealer, lagerarbejde og meget mere. Minilæsseren er designet, så den med sine 78cm i bredden kan komme igennem en helt almindelig dør, hvilket gør at den er meget fleksibel selv på de smalleste gange. Minilæsseren er kompakt, og med en motor fra Kubota, er den på trods af sin størrelse, ufattelig stærk.

Vil du høre mere?

Hvis du har flere spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi hos Croni kan hjælpe dig indenfor din faggruppe, er du velkommen til at kontake os for yderligere information.

Vores store erfaring indenfor maskiner gør at vi kan rådgive dig, og i samarbejde finde frem til den bedste løsning når du skal klare dine opgaver. Kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.

Vi tilpasser minilæsseren med de redskaber som du har behov for, så du på den måde kan klare de nødvendige opgaver. Derudover udover vi service på minilæssere fra Croni, og dertilhørende redskaber.

Her kan du se et overblik over nogle af de faggrupper vi har erfaring med. På disse sider kan du finde redskaber der passer til det arbejde du har behov for at udføre.

Minilæsser til
Lager
Minilæsser til
Landbrug
Minilæsser til
boligforening
Minilæsser til
Stutteri
Minilæsser til
kirkegård
Se det store udvalg Redskaber til minlæsser

Minilæsser til faggrupper

Se hvordan vores Croni minilæsser – kan lette selv de hårdeste opgaver. Med en løftekapacitet på mellem 800-1100 kg og en bredde på kun 78 cm, er det kun fantasien der sætter grænsen, for hvad du kan med denne fleksible maskine.

Du kan her se videoer af vores minilæsser i brug.

Hækklipper til minilæsser

Hækkeklipperen er et perfekt redskab når der skal klippes større arealer af hæk. Hækkeklipperen er fleksibel i forhold til højde og vinkel hækken skal klippes efter, og er let at bruge.

Overfaldsgreb til minilæsser

Overfaldsgebet gør det nemt og hurtigt at muge ud i stalden. Med de rette redskaber til din minilæsser, kan du nemt spare tiden på det tunge arbejde, så du har mere tid til at varetage andre opgaver.

Kost til minilæsser

Vores kost til minilæsser fra Croni, er en stor hjælp både sommer og vinter. Kosten kan bruges i al slags vejr, til at fjerne jord, blade, sne og meget mere.

Vores kunder siger:

Vi har ret smalle stier her på vores kirkegård, hvilket fordre en smal maskine. Desuden er der et bredt, og efter vores behov dækkende redskabsprogram. Vi har p.t. en Croni L07, sneskovl, frontskovl, pallegafler og overvejer at få sat anhængertræk på ved næste service - Vedr. prisen på maskinen, synes jeg den er fair for en dansk maskine, i den kvalitet den bliver leveret i. Den service der er fulgt med, lever op til mine forventninger.

Karsten MønstedGraver ved Sjørslev Kirke

Vi ønskede en maskine, som var smallere end de maskiner vi havde tidligere, og fandt det ved Cronien, som er lille og brølstærk, og vi fik ekstra løftehøjde og kunne nu løfte over 1 ton, vi har p.t. Croni L07 High Lift, palelgafler, skovl, kost, og er egentligt godt tilfreds med redskabsprogramemt, hvis der er brug for service, står service manden fra Maach Technic der dagen efter, og det kan jeg godt lide - jeg vil til enhver tid og til enhver person, anbefalden den danske minilæsser Croni, med en skriftlig reference.

Christian ChristensenKirkegårdsleder

Her kommer en ny glad kundes kommentar til Croni minilæsser samt redskabsprogram.

En ny glad kundeKirkegård, Landbrug, Lager, Stutteri eller hvad fantasien sætter grænser for

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov