Minilæsser til faggrupper

Croni minilæsser er perfekt til alle faggrupper, hvor at minilæsseren let kan assistere med alle slags daglige opgaver nemt, hurtigt, og effektivt.

Minilæsser til alle faggrupper

Om minilæsseren

Croni minilæsser, er en stærk kompakt maskine, som kan lette dit arbejde, spare din tid og gøre jobbet lidt sjovere.

Croni minilæsser, er manøvredygtig. Maskinen er ikke bredere end 78 cm, og kan dermed køre igennem en helt almindelig dør. Samtidig har den en stærk kubota motor på 26 HK. Motoren gør det muligt at løfte 800-1100 kg.

Minilæsser til mange faggrupper
Kubota motor

26 HK

Løftekapacitet

800-1100 kg

Bredde

78 cm

Højde

197 cm

Løfte højde

235-275 cm

Perfekt til alle opgaver

Croni minilæsser, er en stor hjælp i det daglige arbejde. Maskinen letter det hårde arbejde, og får jobbet gjort hurtigt. Med minilæsseren er det vigtigt at tilpasse den med redskaber, så maskinen passer til de arbejdsopgaver du har behov for at løse. Vi har stort erfaring indenfor flere faggrupper, og kan derfor vejlede så du får den bedste løsning til de opgaver du skal have klaret.

Minilæsseren kan grundet monteringen i front let skifte redskaber i løbet af arbejdsdagen. Det er derfor nemt at klare flere opgaver i løbet af dagen med vores minilæsser.

Minilæsseren er et brugervenligt redskab til dig der skal klare opgaver med tunge løft, pasning af større udendørs arealer, lagerarbejde og meget mere. Minilæsseren er designet, så den med sine 78cm i bredden kan komme igennem en helt almindelig dør, hvilket gør at den er meget fleksibel selv på de smalleste gange. Minilæsseren er kompakt, og med en motor fra Kubota, er den på trods af sin størrelse, ufattelig stærk.

Vil du høre mere?

Hvis du har flere spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi hos Croni kan hjælpe dig indenfor din faggruppe, er du velkommen til at kontake os for yderligere information.

Vores store erfaring indenfor maskiner gør at vi kan rådgive dig, og i samarbejde finde frem til den bedste løsning når du skal klare dine opgaver. Kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.

Vi tilpasser minilæsseren med de redskaber som du har behov for, så du på den måde kan klare de nødvendige opgaver. Derudover udover vi service på minilæssere fra Croni, og dertilhørende redskaber.