Minilæsser til Boligforeninger

Den perfekte minilæsser til at lette de mange tunge opgaver i en boligforening.

Minilæsser til boligforeninger – Ved arbejde i en boligforening skal man klare mange forskellige opgaver, for at holde boligforeningens område så flot og sikkert for beboerne som muligt. Opgaver som snerydning, hækkeklipning samt vedligeholdelse af belægninger og græsarealer kan vores minilæsser klare.

 

Minilæsseren der passer perfekt til boligforeninger

Om minilæsser til boligforeninger

Med de mange tunge opgaver i en boligforening, er det vigtigt, at de maskiner, der bruges, er effektive – og at de virker. Vi klarer alt fra rådgivning til service og reparation, når uheldet af ude. Så er du køreklar, når du har behov for det.

Vi har mange års teknisk og praktisk erfaring med minilæsser til boligforeninger, og vi bidrager både til vejledning, rådgivning, service samt reparationer.

Områderne i de forskellige boligforeninger kan være meget forskellige, og dermed have forskellige behov. Vi er derfor klar til at hjælpe jer med at finde de helt rigtige maskiner til jeres behov.

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge en minilæsser?

Vi sidder altid klar til at have en god dialog med vores kunder. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi hos Croni vil være klar til at give dig den bedste rådgivning omkring minilæssere og hvilke redskaber du bør benytte.

Vores store erfaring indenfor minilæssere og tilhørende redskaber gør at vi kan give dig den bedste rådgivning.

 

Se her hvordan en minilæsser fra Croni, kan lette jeres arbejdsdag i en boligforening.

Rive til minilæsser

Rive til minilæsser, er perfekt til større arealer der skal rives.

Hækklipper

Hækklipper til minilæsser, får klippet store arealer på ingen tid.

Croni minilæsser, er bygget til daglig hårdt brug – Har et bredt redskabsprogram,  og gør de tunge opgaver i en boligforening lettere.

Hvorfor Croni?

Vores minilæsser er udviklet til at kunne klare de daglige opgaver, som man kan støde på i boligforeninger. Minilæsseren er robust designet, hvilket gør at den kan klare opgaver med tunge løft, hårde overflader og meget mere.

Minilæsseren kan med sin bredde på 78cm komme omkring på meget smalle områder og manøvrere omkring arealer der forekommer hos boligforeninger.

Vi har stor erfaring med minilæssere, og ved derfor lige hvilke redskaber der er behov for, til at udføre de daglige opgaver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så vi i samarbejde kan finde den perfekte løsning der passer til dig.

Redskaber til minilæsser

Med en minilæsser fra Croni er det vigtigt at have de rigtige redskaber, for at du kan få mest muligt ud af din minilæsser. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af redskaber, som kan monteres i fronten på minilæsseren. Vi vil i samarbejde med dig finde frem til de redskaber der kan løfte dine arbejdsopgaver.
Pallegaffel
Hækklipper
Rive
Kost

Croni

Rærupvej 40A,
DK-9310 Vodskov