Forhandler af minilæsser

På udkig efter fohandlere af minilæsser? Nedenstående er en komplet liste af alle forhandlerne af vores minilæssere, i Danmark som forhandler vores minilæssere samt yder service på alle vores minilæssere.

Service Center Syd
Sønderjylland
SMT - Maskiner
Syddanmark, DK
E.T.R. Service
Syddanmark, DK
HN Maskiner
Nordjylland, DK
Maach Technic
Nordjylland, DK
DSN A/S - Sten & Grus
Nordjylland, DK
Traktorcenteret Defa
Nordjylland, DK
AV Larsen
Nordjylland, DK
Lennart Bengtssons Smide & VVS
Tomelilla, Sverige

Minilæsser forhandler

Croni er en dansk producent af minilæssere, som udbydes gennem adskillige udvalgte forhandlere i hele Danmark. Vores modelserie af minilæsser har fokus på en stærk, men kompakt minilæsser som kan benyttes til arbejdsopgaver, på små arealer. Vi har et stort udvalg af forhandlere i Danmark, som alle har et bredt kendskab til vores modelserie af minilæssere. Vores forhandlere kan derfor rådgive professionelt, omkring hvilke arbejdsopgaver samt redskaber som kan benyttes med vores serie af minilæssere. 

Herudover er vores forhandlere behjælpelige med service af minilæsser, samt kan tilbyde et stort udvalg af forskellige redskaber, som kan benyttes til alle former for arbejdsopgaver. Alle vores forhandlere har et bredt kendskab til vores modelserie af minilæssere, og kan derfor rådgive professionelt omkring hele serien af Croni minilæssere. 

Forhandler af minilæsser

Vores forhandlere af minilæssere er strategisk placeret i hele Danmark, og alle vores forhandlere sælger både til privat, samt til erhverv. Fordelen ved at have forhandlere i de større regioner i Danmark, er at dette gør det mere fleksibelt i forhold til at se og afprøve en af vores stærke minilæssere. Derfor vil du altid have mulighed for at afprøve en minilæsser fra vores modelserie, hos en af vores nærtliggende forhandlere, som kan rådgive professionelt omkring vores maskiner.