Minilæsser forhandler

 

Croni af Danske Maach technic

 

Find os her:

Din lokale forhandler af Croni minilæsser.

Kontakte os her

 

Minilæsser forhandler

Forhandler af minilæsser

Læs mere om maach technic her: http://maachtechnic.dk/

 

Ønsker du selv at blive forhandler?

 

Kort og godt kan det siges! - CRONI minilæsser - Manøvredygtig, konkurrencedygtig på både pris og kvalitet, en meget stærk motor, let service og glade kunder! Maskine der bare køre når den skal!

Som forhandler af en minilæsser fra CRONI har du mange fordele. Du har her mulighed for at forhandle en maskine, som både er konkurrence dygtig på pris og kvalitet på en og samme tid. Med en CRONI minilæsser er der ikke gået på kompromis med noget. Med CRONI maskinen, får i man mere end "bare" en minilæsser, man få en ekstra hånd, som meget hurtigt er uundværlig, og i vil få mulighed for salg af de mange redskaber, der findes til CRONI minilæsser. 

Maskinen er produceret i i 100% stål, og er en maskine der virkelig tåler at blive brugt. I vil, indgår i i et samarbejde med os, og vi vil altid stå til rådighed, såfremt der skulle opstå spørgsmål. 

CRONI maskinen er en stabil manøvre dygtig maskine, og det vil være let for jer at køre de efterfølgende service på maskine, da alt er produceret, med tanke på at service skal kunne udføres så nemt som muligt. Hvis i vil vide mere så kontakt os for en forpligtigende snak om jeres muligheder og fordele.

Copyright 2016-2019 CRONI by Maach Technic A/S
Call Now ButtonRing
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE