Knækstyret minilæsser

Vores minilæsser er knækstyret, så du let kan styre og komme omkring alle hjørner.

Knækstyr i midten på minilæsser

Croni minilæsser med knækstyr

Vores minilæsser er designet så den er funktionelt med et knækstyr omkring midten af maskinen. Dette gør at den har en stor funktionalitet når den skal køre på mindre arealer.

Minilæsseren er designet i 100% stål med hydrauliske motorer. Dette gør at brugen af maskinen vil føles let, samtidig med at du får en maskine der kan holde til hårde opgaver.

Fordele ved en knækstyret minilæsser

En knækstyret minilæsser giver mange fordele når der skal klares opgaver på alle typer arealer. Det gør at maskinen er nem at manøvre når du skal dreje om alle slags hjørner eller vende maskinen om. Det bliver på den måde lettere for dig at klare dine opgaver, når du har en maskine der er fleksibel på alle typer arealer.

Du kan læse mere om vores minilæsser modeller, for at finde den model der passer bedst til dig. Alle vores minilæssere er bygget til at være robuste under hårde forhold, og har alle knækstyr omkring midten.

Læs mere Croni
Knækstyret minilæsser
Minilæssere med redskaber

Tilpas din minilæsser

Du kan hos os tilpasse din minilæsser til de opgaver du skal have løst. Vi vil rådgive og vejlede med vores erfaring indenfor minilæssere, så du får præcis den maskine og de redskaber du har behov for.

Alle redskaber er kompatible med vores knækstyret minilæsser, og kan komme omkring de områder du har behov for. Vores minilæsser kan klare al slags terræn, og er holdbar i brug.

Redskaber til minilæsser