Forhandlere af Croni

Du kan her på siden se de forhandlere, som vi har et samarbejde med. Du kan hos dem finde vores Croni minilæssere og redskaber. Hos vores forhandlere kan du få rådgivning omkring brugen af vores minilæsser, for at du kan få det bedste ud af din maskine. Vi har et tæt samarbejde med vores forhandlere, så vi i samarbejde sikrer at kvaliteten af servicen er i top.

Udstrakte minilæssere

Forhandlere af Croni minilæssere

Minilæsser fra Croni

Hos Croni tilbyder vi minilæsser som passer til præcis de opgaver du har behov for at løse. Minilæsseren er designet til at være holdbar i lang tid, og er derfor produceret i 100% stål. Dette gør at maskinen kræver minimal vedligehold.

Minilæsseren er brugervenlig, og er let at benytte. Du kan let skifte mellem redskaber i løbet af dagen, så din arbejdsdag bliver lettere. Redskaberne gør at du hurtigt kan klare dine opgaver på bedste vis, og skaber altid et godt resultat.

Minilæsseren der passer til dine behov

Vi har meget god erfaring med vores minilæsser indenfor flere faggrupper. Vi oplever at vores kunder får en lettere arbejdsdag ved at bruge vores minilæsser. Maskinen er designet således at den med sine 78 cm i bredden, kan komme igennem helt almindelige døre.

Dertil giver minilæsseren et godt og pænt resultat, når den suppleres med tilhørende redskaber. Redskaberne tilpasses præcis til de behov maskinen skal løse og kan let af- og påmonteres i fronten.

Er du i tvivl?

Så tag endelig kontakt til os. Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål eller give dig vejledning omkring brugen af vores minilæsser. Vi vil gennem dialog finde den bedste løsning til dig, så du kan få det bedste ud af din minilæsser fra Croni.

Overvejer du selv at blive forhandler? Kontakt os gennem mail eller telefon, så sidder vi klar til en uforpligtende samtale.

Kontakt os
Pallegaffel til minilæsser i brug