Forhandlere af minilæsser

På udkig efter fohandlere af minilæsser? Nedenstående er en komplet liste af alle forhandlerne af vores minilæssere, i Danmark som forhandler vores minilæssere samt yder service på alle vores minilæssere.

Skærbæk Maskinforretning
Sønderjylland, DK
Service Center Syd
Sønderjylland, DK
SMT - Maskiner
Syddanmark, DK
E.T.R. Service
Syddanmark, DK
TK Maskiner
Vestjylland, DK
HN Maskiner
Nordjylland, DK
Maach Technic
Nordjylland, DK
DSN A/S - Sten & Grus
Nordjylland, DK
Traktorcenteret Defa
Nordjylland, DK
AV Larsen
Nordjylland, DK
Lennart Bengtssons Smide & VVS
Tomelilla, Sverige

Forhandlere af minilæsser fra Croni

Hos Croni tilbyder vi en række forskellige modeller herunder L-80, LH-80, LH-110. Vores produktserie af minilæssere passer til præcis de opgaver du har behov for at løse. Minilæsseren er designet til at være holdbar i lang tid, og er derfor produceret i 100% stål. Dette gør at maskinen kræver minimal vedligehold.

Minilæsseren er brugervenlig, og er let at benytte. Du kan let skifte mellem redskaber i løbet af dagen, så din arbejdsdag bliver lettere. Redskaberne gør at du hurtigt kan klare dine opgaver på bedste vis, og skaber altid et godt resultat. Vores minilæssere bliver benyttet verden over, og blandt andet solgt i lande som Polen, Frankrig, se vores komplette liste af udenlandske forhandlere her

 

Minilæsseren der passer til dine behov

Vi har meget god erfaring med vores minilæsser indenfor flere faggrupper. Vi oplever at vores kunder får en lettere arbejdsdag ved at bruge vores minilæsser. Maskinen er designet således at den med sine 78 cm i bredden, kan komme igennem helt almindelige døre.

Dertil giver minilæsseren et godt og pænt resultat, når den suppleres med tilhørende redskaber. Redskaberne tilpasses præcis til de behov maskinen skal løse og kan let af- og påmonteres i fronten.

Er du i tvivl?

Så tag endelig kontakt til os. Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål eller give dig vejledning omkring brugen af vores minilæsser. Vi vil gennem dialog finde den bedste løsning til dig, så du kan få det bedste ud af din minilæsser fra Croni.

Overvejer du selv at blive forhandler? Kontakt os gennem mail eller telefon, så sidder vi klar til en uforpligtende samtale.

Kontakt os
Pallegaffel til minilæsser i brug