Bliv forhandler af Croni

Hvis du har et ønske om at indgå i vores landsdækkende netværk af forhandlere, så hjælper vi din virksomhed med at gøre opstarten til en succes ved at rådgive og vejlede omkring hvilke modeller som i bør lagerføre i jeres virksomhed.

Croni er et stærkt brand, og er den eneste danske udviklede minilæsser som befinder sig på markedet. Herudover tilbyder vi tre forskellige modeller, L 80, LH 80, og LH 110, som afgør om det er med almindelig løftehøjde eller ekstra løftehøjde og med eller uden vægtklods.

Herudover tilbyder vi

 • Fordelagtige indkøbspriser
 • Markedsføringsmateriale
 • Et stort kundegrundlag
 • Præsentation af vores produkter

Hvis i er interesseret, så benyt venligst kontaktformularen

  Overfaldsskovl monteret på minilæsser

  Redskaber til minilæsser

  Sammen med vores minilæsser påmonteres redskaber i fronten på maskinen. Redskaberne tilpasses til de arbejdsopgaver der skal løses, og er lette og hurtige at skifte i løbet af dagen. Dette gør at man i arbejdsdagen sparer tid på sine opgaver.

  Derudover skaber vores redskaber et flot resultat, når der for eksempel skal klippes hæk, slåes græs, rives og fejes. Vi tilbyder sammen med minilæsseren et bredt udvalg af redskaber, så den kan tilpasses til opgaverne.

  Minilæssere fra Croni

  Vi kan tilbyde flere modeller, som er tilpasset med forskellige specifikationer. Minilæsseren skal vælges ud fra behov, og det er vigtigt at få den rette model, til de opgaver du skal løse.

  Vi hjælper med rådgivning af minilæssere, så vi kan finde frem til de minilæssere du har behov for i din forretning, så du kan få den bedste oplevelse ved et samarbejde med Croni.

  Hos Croni kan vi tilbyde en komplet løsning indenfor minilæssere

  Croni

  Rærupvej 40A,
  DK-9310 Vodskov