Baneplaner til minilæsser

Redskabet er et passende redskab som er perfekt til når baner eller grus skal harves. Herudover er baneplaneren perfekt til ridebaner.

 

 

Baneplaner til minilæsser

  • Perfekt til baner og grus
  • Redskabet er stærkt bygget
  • Nemt at vedligeholde
  • Let at montere på din minilæsser

Baneplaner til minilæsser

En baneplaner fra Croni kan tilpasses næsten alle minilæsser og traktorer, men er specifikt lavet til L-80, LH-80 og LH-110. Baneplaneren er perfekt til vedligeholdelse af din ridebane, så du undgår nedtrådt hovslag eller store huller i banen. Redskabet blev præsenteret under afholdelsen af World Cup, i Herning.

Baneplaneren er to meter bered, og har en vendbar hovslags skraber.

Med vores redskaber til minilæsser bliver dine arbejdsopgaver lettere og du spare tid, så du kan klare flere opgaver i løbet af din arbejdsdag.

Har du spørgsmål til baneplaner?

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til brugen af minilæsser og tilhørende redskaber, sidder vi hos Croni klar til at yde rådgivning omkring brugen af minilæssere.

Vi har erfaring indenfor flere faggrupper, hvor vi oplever positiv feedback fra vores kunder. Vores redskaber til minilæsser passer blandt andet perfekt til landbrug og stutteri.

Hvis du vil høre mere om brugen af balletang til minilæsser, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi ser frem til en uforpligtende samtale med dig om dine behov.

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at høre mere, eller høre mere om vores andre tilhørende redskaber, er vi altid klar til en uforpligtende samtale, om hvordan du kan få det bedste ud af dit CRONI produkt. Vi vil i samarbejde med dig, finde det du har behov for til de arbejdsopgaver du skal løse.