Balletang til minilæsser

Et passende redskab til landbrug eller stutteri, hvor der er behov for løft af tunge baller af halm.

 

 

 

Balletang monteret på minilæsser

Balletang til minilæsser

  • Redskabet kan løfte tunge baller
  • Redskabet er stærkt bygget
  • Nemt at vedligeholde
  • Let at montere på din minilæsser

 

Balletang til minilæsser

En balletang fra Croni er lavet til at løfte tunge baller af halm. Redskabet påmonteres på fronten af Croni minilæsser, og er let at på – og afmontere, så du kan skifte mellem redskaber i løbet af arbejdsdagen. Redskabet kan sammen med en Croni minlæsser løfte mellem 800 – 1100 kg, hvilket gør at den let kan manøvre med tunge baller.

Med vores redskaber til minilæsser bliver dine arbejdsopgaver lettere og du spare tid, så du kan klare flere opgaver i løbet af din arbejdsdag.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til brugen af minilæsser og tilhørende redskaber, sidder vi hos Croni klar til at yde rådgivning omkring brugen af minilæssere.

Vi har erfaring indenfor flere faggrupper, hvor vi oplever positiv feedback fra vores kunder. Vores redskaber til minilæsser passer blandt andet perfekt til landbrug og stutteri.

Hvis du vil høre mere om brugen af balletang til minilæsser, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi ser frem til en uforpligtende samtale med dig om dine behov.

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at høre mere, eller høre mere om vores andre tilhørende redskaber, er vi altid klar til en uforpligtende samtale, om hvordan du kan få det bedste ud af dit CRONI produkt. Vi vil i samarbejde med dig, finde det du har behov for til de arbejdsopgaver du skal løse.