Det kan være svært at vælge hvilken minilæsser, som du skal vælge mellem. Croni har tre forskellige modeller af minilæssere, som biddrage til at løse de daglige arbejdsopgaver. Læs mere omkring hvilken minilæsser man skal vælge.

Croni L-80

Heriblandt er Croni L-80, et utroligt populært valg, som har en topfart på 12 kilometer og som har en løfte kapacitet på 800 kilogram. Denne minilæsser kan let klare, de daglige arbejdsopgaver som man kan støde på i de forskellige fag. 

Croni LH-80

Denne model har samme hastighed som Croni L-80 med en topfart på 12 kilometer, og med en løftekapacitet på 800 kilogram. Forskellen mellem disse to er dog, at Croni LH-80 har en højere løftehøjde som er på 275 cm, og dermed kan denne minilæsser nå højere op end den L-80. 

Croni LH-110 

Dette er top modellen fra Croni, som har en bredde på 95 cm, hvorfra at LH-80 samt L-80 har en bredde på 78 cm. LH-110 har også en højere løfte kapacitet på i alt 1100 kilogram, som gør at denne minilæsser kan løfte væsentligt tungere end de andre modeller. Herudover har Croni LH-110 en større længde på 239 cm, hvor at de andre minilæssere har en længde på 226 cm. Denne minilæsser er især egnet til tunge arbejdsopgaver, hvor at der skal løftes ekstra kilogram. 

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken minilæsser man skal vælge, så kan du læse flere tekniske informationer omkring de forskellige modeller i vores brochure. Her vil du også kunne se en oversigt over de forskellige forhandlere, som forhandler Croni minilæssere i Danmark.