... Hvad bruges en minilæsser til? - Croni

Hvad bruges en minilæsser til?

En minilæsser kan benyttes til en række forskellige arbejdsopgaver, både til landbrug men også til erhverv. En minilæsser er dog især fremragende til projekter, hvor at der skal løftes tung jord eller hvor at der skal udjævnes jord, hvor at der er en smal adgang. Her vil en minilæsser let kunne komme gennem, hvor at en gravemaskine ikke vil kunne komme gennem. 

Croni har udviklet et bredt udvalg af redskaber til minilæsser , som let og hurtigt kan tilkobles minilæsseren, således at man kan benytte maskines til flere forskellige formål. Dermed får du en maskine, som kan benyttes til mere end blot en specifik opgave, men som kan benyttes til alle former for arbejdsopgaver gennem dagen.

Hvilke brancher bruger en minilæsser?

Der er mange forskellige brancher som benytter sig af en minilæsser, til at udføre forskellige daglige arbejdsopgaver. Hos Croni oplever især at det er virksomheder indenfor boligforeninger, kirkegårde, lager, landbrug samt stutterier som benytter sig af minilæssere på daglig basis. Vi har udarbejdet undersider, som forklarer mere i dybden omkring de forskellige brancher indenfor boligforeninger, kirkegårde, lager, landbrug og stutteri. Hvor at man kan læse mere dybden ift. til hvilke arbejdsopgaver, som en minilæsser kan være behjælpelig med, samt hvilke redskaber som vil være oplagt indenfor de forskellige erhverv.

 

klo

klo

Leave a Reply